Haşhaş Ezmesi
Anadolu'ya özgü Haşhaş, ismiyle de özdeşleştiği üzere Afyon yöresinde yoğun bir şekilde üretilmektedir.
Afyon'un verimli topraklarında yetişen haşhaş; GDO, sentetik gübre ve zirai ilaç kullanılmadan
tamamen doğal bir şekilde üretimi yapılmaktadır. Hasadı yapılan haşhaşlar özel taş değirmenlerde
aromasını, lezzetini ve kokusunu kaybetmeden en doğal haliyle dövülür ve bu enfes lezzet oluşur.
Türk Gıda Kodeksi'ne uygun olarak üretilmiştir.
İÇİNDEKİLER
Haşhaş Ezmesi (%100)
KULLANIM ALANLARI
- Börek, çörek, pasta ve kek yapımında harç olarak kullanılabilir.
- İçerisine belirli oranda şeker ve yağ katılıp tatlandırılarak kahvaltılık olarak kullanılabilir.
- İçerisine bir miktar pekmez katılarak kahvaltılık olarak değerlendirilebilir.
Raf Ömrü: 24 Ay
Menşei: Türkiye
Alerjen Uyarısı: Alerjen İçermemektedir.
Muhafaza Koşulları: Serin ve güneş almayan yerde saklayınız.
Ambalaj: Plastik Kap
Net Ağırlık: 400 gr