Çok Tahıllı Ekmeği, tam tahılların bir araya gelmesiyle üretilir. Yüksek tahıl oranı sayesinde lezzetinin yanı sıra besin değeri açısından oldukça zengin bir ekmek çeşididir. Ekmeğin temelini oluşturan tam buğday unu ve çavdar unu yüksek lif ve vitamin değeri sağlarken, içeriğinde yer alan ayçekirdeği, keten tohumu ve susam gibi tohumlar ekmeğe ekstra omega-3, vitaminler ve mineraller sağlar.
Kalorisi 100 gramda 246 olan tahıllı ekmek, dengeli ve besleyici bir beslenme rutini oluşturmak isteyenler için ideal bir seçenektir.
Mayalanma aşamasında kullanılan ekşi maya, Çok Tahıllı Ekmeğe tüm bu besin değerlerine ek olarak benzersiz bir aroma ve yumuşak bir doku kazandırır. Ekşi mayanın probiyotik özellikleri, sindirim sistemini desteklerken ekmeğin lezzetini daha da zenginleştirir.
İÇİNDEKİLERTAM BUĞDAY UNU
ÇAVDAR UNU
ÇAVDAR EKŞİSİ
KENDİ EKŞİ MAYASI
SARI UN
NET: 450 GR
Not: Gluten içerir.